Synaima & Cees

Wat een prachtig mooie zomerdag op de bruiloft van Synaima & Cees. 

Vandaag mocht ik als fotografe aanwezig zijn op deze mooie dag.

Synaima en Cees gaven elkaar vandaag niet één keer het JA-woord, maar twee keer! 

Overdag mocht ik gezellig bij de bruidegom thuis aanwezig zijn in Tholen om daar te beginnen met het vastleggen van foto's met betrekking tot de voorbereidingen bij het ophalen van de bruid in Breda. 

Wat waren Cees, ouders en vrienden gespannen, niet helemaal gek natuurlijk.  

De laatste puntjes werden op de i gezet. Zus en moeder mooi in de make-up, de mannen zorgden er allemaal voor dat de stropdassen recht zaten, de laatste foto's werden gemaakt voor de auto.

En al snel reden we in een lange stoet met een hoop getoeter naar Breda.

Wauw Synaima wat was jij een plaatje! Ik kon de lens niet van je afhouden, en wilde zoveel mogelijk foto's van jullie maken. Jullie zagen er prachtig uit.

Vrienden en familie om jullie heen stonden hier en daar een traantje weg te pinken van geluk.

Eenmaal na een gevecht om in de auto te komen waren jullie al snel op weg naar het gemeentehuis op de Grote Markt in Breda.

Daar gaven jullie elkaar vol overtuiging het JA-woord.

Eenmaal klaar op het gemeentehuis gingen wij naar jullie feestlocatie toe. Daar konden jullie overdag heerlijk genieten van het weer, werd er snel jullie tweede ceremonie gehouden en gaven jullie nog een keer elkaar het JA-woord. Wat was dit emotioneel, bijzonder en zo mooi. Dit zal ik niet gauw vergeten.

Jullie wilden heel graag na jullie grote dag zien hoe alle gasten hebben genoten. Dit was dan ook mijn taak om familie, vrienden en collega's vast te leggen. Enorm leuk om te doen!

Ook heb ik enorm genoten met de samenwerking van de bruidsfotografe. Wat een prachtig werk heeft ze jullie gegeven, en wat heb ik stiekem toch ook veel van haar geleerd. Kim Hart Fotografie, wat mag jij enorm trots zijn op jouw werk. Hier kunnen wij veel van leren. www.kimhartfotografie.nl


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.