12,5 jaar bruiloft Antoon & Antonette

Op een dag kreeg ik een belletje van Antonette met de vraag of ik hun feest wilde vastleggen.

De familie had al vaker bij mij een fotosessie laten maken en was erg enthousiast over de foto's. 

Natuurlijk wilde ik dit voor ze doen, alleen maar leuk en een hele eer.

Ik bedoel 12,5 jaar samen getrouwd, dat is toch alleen maar heel erg mooi!

Dat ze achteraf wonen was ik al wel van op de hoogte, maar dat het zo groot en goed georganiseerd ging worden stond ik wel even van te kijken. Wat zag het er GEZELLIG uit en wat een entree, Prachtig!

De weg naar de feesttent was al een hele entourage, overal stonden tractors en vrachtwagens op een rij richting de feesttent toe met zwaaiende lichten. Een beter entree heb ik nog niet gehad!

 

 

Eenmaal familie, vrienden en colleg's aanwezig kon het feest van start gaan. Met de top bediening van Purple Catering en Events en de muziek van de DJ vermaakte iedereen zich prima en gingen de voetjes al snel de dansvloer op en werd er feestelijk gezongen, gedronken en gedanst. Waar is het FEESTJE, hier is het FEESTJE!

 

 

Later op de avond werd iedereen nog verrast met een top artiest. Zanger Frans Duijts maakte het feest helemaal compleet en werd de polonaise al snel in volle gang gezet.

Antoon & Antonette, Super bedankt dat ik aanwezig mocht zijn op jullie feest, hopelijk genieten jullie nog lang na van de foto's. Heel veel geluk en veel liefde gewenst.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.