Dog with a mission

Binnenkort een fotoshoot gepland met je trouwe viervoeter, maar eigenlijk nog niet echt een mooie halsband of riempje om mee op de foto te gaan, lees dan mijn Blog over Dog with a mission.

 

Je hebt een mooie, lieve hond waar je elke dag minstens een paar keer mee wandelt. Dan is het nóg leuker om ook een mooie halsband en riem te gebruiken, toch?

 

Ik vind het zelf erg leuk om mooie halsband te gebruiken bij mijn eigen hond.. Ik vind het natuurlijk op de eerste plaats belangrijk dat de halsbanden of tuigjes goed zit, veilig zijn en prettig in gebruik is. 

Een mooie halsband kan ook echt bijdragen aan de uitstraling van de hond. Bij een stoere hond zoals een Rottweiler of Cane Corso vind ik bijvoorbeeld een brede, leren halsband erg mooi. Subtiel, chique en stoer. Dat voegt wat toe aan de hond, vind ik.

Bij mijn Luna Hoef je geen brede halsband om te doen. Het is een kleine teckel, dus dan is een fijn riempje hartstikke mooi voor haar. Door haar donkere kleur vacht en dan een vrolijke riem spreekt de foto meteen. Ja, een halsband kan een sierraad zijn voor de hond.

Tegenwoordig heb je een méga aanbod aan halsbanden en riemen. Ik kan natuurlijk niet alles op een rij zetten, er zijn nog veel meer mooie merken en soorten. Maar mijn favoriet is toch echt die van DWAM. Vrolijk, kleurrijk en sterkt van materiaal.

Hier zet ik een aantal van mijn favorieten voor jou op een rij:

The Dog Musthaves

 

Wil jij ook zo een stoere maar vooral mooie halsband van DWAM, ga dan eens gezellig lans bij Dierenspeciaalzaak Voesenek in Prinsenbeek.

Voor meer informatie ga naar de website of facebook-pagina van Dierenspeciaalzaak Voesenek.

https://dierenspeciaalzaakvoesenek.nl/


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.