Heb jij een fotosessie laten maken van jouw (huis)dier door Shots By Nathalie, laat hieronder weten hoe jij het hebt ervaren.

Super bedankt!

Reactie plaatsen

Reacties

Nienke Valbracht
6 maanden geleden

Wat een ontzettend leuke fotoshoot hebben Tjerk en ik gehad in het mooi oranje verkleurde bos. Nathalie heeft in alle rust en met veel creativiteit prachtige foto's gemaakt van ons oudje. Heel waardevol, voor altijd een mooi aandenken aan hem.

Britt van Schie
6 maanden geleden

2 weken geleden zocht ze modellen, katten! En mijn lieve Pom heeft prachtig model gestaan in het bos. Nathalie is een super fijne en rustige vrouw om mee samen te werken.

Eef Pompe
10 maanden geleden

Hele mooie foto's van Elfia collega....

Jolien
een jaar geleden

Leuke spontane fotograaf!
Mooie foto's en binnen een week geleverd!
Super bedankt!

Milou
een jaar geleden

Afgelopen zondag 21-07-2019 een familie fotoshoot gehad. Prachtige locatie cadettekamp in Teteringen. Nathalie heeft ontzettend veel foto's gemaakt goed aangegeven wat de bedoeling was met alle geduld en plezier ,niks was teveel gevraagd en het eindresultaat is waanzinnig! Super gezellige ochtend gehad. En heel dankbaar/meer dan tevreden met het eindresultaat en dat voor die prijs! AANRADER

Emely Verwijmeren
een jaar geleden

Wat heb ik een onwijs toffe gezellige ochtend gehad!
Prachtige foto's als resultaat.
Lekker alledaags, net een bosje bloemen gekocht, een heerlijke wandeling in het park en op een bankje in de zon mijn lievelingsboek lezen. Nathalie zet jouw dagelijkse bezigheden om tot een prachtige foto!
Ontzettend bedankt Nathalie!!

Noortje Thijssen
een jaar geleden

Wij hebben laatst een fotoshoot van onze 2 honden laten maken. Wat zijn de foto's prachtig geworden!!! Heeeel blij mee!

Angela
2 jaar geleden

Op 9-12 hebben we een leuke zwangershapshoot gedaan.
De foto's zijn geweldig geworden.
Ook het contact van te voren is goed verlopen.
Wou zouden de shoot eerst buiten doen maar door de weersvoorspellingen moesten we uitwijken naar een binnen locatie.
Nathalie kwam met een goed idee om een parkeergarage te pakken.
Ik wist niet wat ik me eigen er bij voor moest stellen en dacht laten we het maar proberen.
En wat zijn ze toch mooi geworden .
Ook was ze heel lief naar me dochter die ondertussen de regie aan het overnemen was.
Me dochter vertelde hoe we moesten staan en Nathalie maakte de foto's.. het was een leuke ochtend en vooral een een goede fotograaf

Jeannie
2 jaar geleden

Hele fijne fotoshoot gehad met Nathalie! Fijn contact van te voren gehad over de cakesmash, aankleding/accessoires. Tijdens de cakesmash had zoonlief er niet zoveel zin maar toch een leuke shoot gehad met super leuke foto's. Daarnaast was ze erg geduldig en deed ze het heel leuk! Al met al een absolute aanrader!

Petra en Jac.
2 jaar geleden

Op een prachtige zomerse dag in september hebben we een fotoshoot met gezin en hond gedaan. Nathalie heeft een heel ontspannen manier van werken en het was erg leuk om te doen. De foto's zijn erg mooi geworden, we zijn er blij mee! Meteen een vervolgafspraak gemaakt voor als de hele familie bij elkaar is.